Hola! Sóc Carme Rius, l’autora del blog Raquetbol. Vols veure el meu perfil?

Bé, vaig a contar-vos una mica més a prop de mi. Vaig néixer a Barcelona, fa … alguns anys, permeteu-me que no digui la meva edat, sóc molt presumida. Sóc professora d’infantil i m’encanta la meva feina, poder gaudir cada dia de l’alegria i la innocència dels nens és un privilegi.

Fa alguns anys em van diagnosticar un problema de tiroide i el meu metge em va recomanar que fes molt exercici per poder estar en forma. Vaig estar durant un temps anant al gimnàs, però m’avorria molt.

Un conegut em va parlar del raquetbol, jo no ho havia sentit mai, però, quant vaig començar a jugar-lo em vaig enganxar i a dia d’avui és el meu esport preferit.

En aquest blog intentaré descobrir-aquest esport, igual que faig cada dia amb tots els que em pregunten com si mantenir-me en forma amb el meu problema. Espero que us piqui una mica el cuquet i que comenceu a practicar-lo per portar una vida sana.

Carmen Ríos