Com Selecciona un pilota de Raquetbol

Les pilotes de racquetballs es mostren de colors diferents. A continuació s’explicaran algunes de les diferències bàsiques entre els diferents tipus de racquetballs que estan en ús:


Blau

El blau és el color estàndard de racquetball.
Això indica una mitjana de velocitat i rebot. Ektelon, ProKennex i Penn fer una raqueta blau. Aquestes boles tenen velocitats similars, tot i que el Ektelon Premium Seleccioneu i pilotes ProKennex sembla tenir més rebot.El Penn Ultra-Blau és una de les més populars entre els jugadors d’esbarjo.

Vermell

Aquestes vénen en dos sabors: Penn balístics 2.0 i la bola de foc Ektelon (ProKennex fa una color taronja que és similar). Aquestes boles són les més ràpides i pesades que hi ha. La seva velocitat i el color fan especialment ideal per jugar a l’aire lliure. La bola de foc Ektelon Racquetball és la pilota oficial del Mundial a l’aire lliure Frontenis (Wor).

Porpra i Verd

Les boles de color porpra i el verd són la línia Pro Penn Penn de pilotes. Aquestes són més ràpides que la blava, però no tan ràpid com el vermell. Aquestes boles són molt animada al tribunal i són equip estàndard en la majoria dels tornejos sancionats. Moltes persones prefereixen la bola porpra causa de la seva major visibilitat a la pista. El Pro HD Penn Frontenis és la pilota oficial de la Gira Internacional de Racquetball (IRT).

Negre

Ektelon té una línia de clàssics en negre. Aquestes són l’estil més antic de pilota al racquetball i aquest és més lent, més lleuger i suau. El joc d’aquesta pilota sovint pot donar lloc a intercanvis més llargs i és popular entre els jugadors d’alt nivell. El Ektelon Clàssic Negre Racquetball és la pilota oficial del Clàssic Pro Tour Frontenis (CPRT).