Beneficis de la cinta de córrer


El teu entrenament en cintes de córrer repercutirà d'una manera molt positiva en la teva salut. En aquests dies que les temperatures comencen a pujar i hi ha més hores de sol, aquesta cinta de correr plegable barata online ofereix diferents beneficis que practicar exercici a l'aire lliure no té, com no preocupar-se de l'trànsit o poder controlar el ritme de carrera.

Córrer en una cinta suposa un menor impacte per a les articulacions de córrer a l'aire lliure Aquestes màquines fitness són un gran aliat per a principiants i persones que pateixen d'artritis o tenen alguna lesió de genoll, maluc o turmell ja que els sistemes d'amortiment de les cintes i la seva banda són una superfície més segura i estable que el paviment irregular de la calçada.L'activitat física sobre una cinta de córrer redueix la pressió arterial i ajuda a enfortir el sistema cardiovascular. Caminar a un pas accelerat és un exercici molt saludable per disminuir els nivells de colesterol, el que es tradueix en un risc menor de patir un infart o un vessament cerebral. Exercitar-se en una cinta fitness també és d'utilitat per gestionar un control sobre el nostre pes d'una forma eficaç

Nombrosos estudis demostren que fer exercici regularment és positiu per aconseguir controlar l'estrès i l'ansietat, ja que ens motiva i manté ocupats. Però a més, a l'córrer o caminar, la sang circula més ràpidament cap al cervell el que fa que aquest es mantingui constantment amb un flux sanguini renovat, ajudant a millorar la nostra memòria i concentració.

Les consoles i les noves tecnologies que presenten aquests equips ens permeten fixar uns objectius concrets a complir. Córrer en una cinta d'un gimnàs és beneficiós tant per a l'usuari que vol cremar calories ràpidament, ja que pot controlar la velocitat a la que realitza exercici, com per a aquell que vol tonificar les cames, podent disminuir o augmentar la inclinació de l'la cinta a funció de l'els resultats que es desitgin. Això suposa un gran avantatge ja que l'activitat s'adapta a les necessitats de cada usuari.

Com veus, entrenar en cinta de córrer té molts avantatges, però entrenar l'aire lliure també té les seves, així que si tens l'oportunitat, el nostre consell final és que facis un entrenament combinat entre la cinta de córrer i l'entrenament a l'aire lliure.Comentarios

Entradas populares de este blog

Beneficis del raquetbol

El raquetbol