El raquetbol

El raquetbol és un esport mixt reconegut pel Comitè Olímpic Internacional. És semblant a l'esquaix ja que també es juga en una pista totalment tancada, amb quatre parets i un sostre.

Aquest camp i equip són els requerits per jugar raquetbol:

Un camp de raquetbol; amb quatre parets i un sostre, totes de superfícies planes. Normalment la paret del darrere és de vidre resistent a cops i hi ha una obertura a la part superior on poden situar-se més espectadors

Les raquetes més fines compten amb tecnologia especial per les cordes, en les que algunes van des de dalt de la raqueta fins al mànec, fent més gran el "sweet spot". Es poden comprar online a diferentes webs com elmejorahorro.com

Una pilota de raquetbol; una pilota buida de goma de 57 mm de diàmetre.

Lents de raquetbol (que compleixi amb les normes oficials de la USRA)

Un altre equip útil i opcional inclou el següent: un guant de raquetbol per subjectar fermament la raqueta i evitar butllofes i cops a la mà. Sabates de camp de raquetbol.
L'equip de raquetbol varia molt en qualitat, durabilitat i preu. Les raquetes més lleugeres són preferides a les més pesades per millorar el temps de resposta; però costen més.

Hi varietat de colors per a les pilotes i alguns fabricants donen diferents característiques a cada color.

Els jugadors utilitzen raquetes de cap ample i puny curt per colpejar una pilota mitjana de goma contra les parets i el sostre. La pilota no ha de tocar el terra abans d'arribar a la paret del davant.

L'objectiu del joc és un servei de banda o colpejar la pilota de manera que l'adversari no pugui tornar-se correctament.

La pilota no pot rebotar més d'una vegada a terra. Abans del segon bot de la pilota, s'ha de colpejar la bola i aquesta ha d'arribar a la paret del davant, o frontis. Al raquetbol es juguen partits individuals (un contra un) i dobles (en parelles).


Comentarios

Entradas populares de este blog

Beneficis de la cinta de córrer

Beneficis del raquetbol